Assalammualaikum wbt , SELAMAT DATANG KE KZANAH BONDA
UNTUK PESANAN WATSAPP +60129143389 / Email eira.lana@gmail.com

Testimonial

1comments

Amalina <****@gmail.com> to redkanggaroo@yahoo.com

salam kak lana ku cayang hehe
(sblm sy bg testi abt ur maveles MB tlg rasiakan nama email kita ya)

Sebelom ni ambil jamu lain.. quite ok tapi since baca testi MB cintaku telah beralih arah ler pulekk :P

1st day consume MB sudh nampak perubahan.. 1st skali semestinya Mr T.. mmg lawas dn bdn segar bugar bila bangun..seronoknyaaa..2nd and 3rd day consume muka dh nampak cerah.. sy notice thisbkn sy sorang.. kwn sy pon puji katanya sy makin cun alahai.. mmg tekejut- and kulit tangan sy jadi lembutt biar betiQ.. perubahan yg sgt cepat alhamdulillah..hari keempat sy cuba nk tiru sifu skali telan 11 biji :Plepas tu terus kepala pusing .. badan panas makk aii mcm dlm oven daaa :P lepas tu dh ok..bila dh seminggu sy perasan bdn firm, tp bkn firm sj.. CURVY ish ishh sy pon tekejut sgt la cantik curvy itew :P sbb sy test dgn blouse yg ketat.. alahai ni baru seminggu hahahah tQ kak next day.. my fiance tegur , awk slimmer! biar betiq? sy mmg langsung tak perasan.. sy try test jeans lama sy dh muat MasyaAllahhmalah semakin longgar.. flabby arm pon dh kureng and flabby kat celah peha dh firm alhamdulillahh..ahh lupa.. my breast semakin keras (eh betul ke bahasa) ohh i mean semakin firm up uhuhuh .. dan makin penuh ayyoyo besttthmm nnt sy update lagi ye kak lana syg. i lebiuu


*****************************************************

Originally Posted by ila204

To: Lana

Message nie dah masuk bln ke 3 mkn...mungkin ~ masa lepas bersalin tu darah tak abis kluar...so banyak sangat kuar time peyed neh......sekarang nie kalau ~ period dah tak de ekor2 lg...alhamdulillah... lame gak nak balancekan dalaman badan ila nie..ape2 pun masih setia dgn MB

* * * * * * * * * * * * * * ****************************

Originally Posted by sweeto4

To: Lana

Hai kak Lana ku cayang....Bertemu kembali.....sweet dh send emel kak Lana tau....re-order 6 botol MB...setelah mkn botol ke 6 MB......kak Lana nk testi kan....heheheh...so far so gud....1st 2 weeks mkn MB,

1. hubby tegur....punggung makin mantap....
2. pastu no more letih2....
3. balik kerja lewat, tiada masalah lagi bagiku untuk memasak, melayan kerenah anak-anak dan paling penting...melayan kehendak suamiku.. .. best sangat MB ni.....ramai org tegur....
4. muka sweet berseri-seri.. ..dari hari ke hari....then,
5. PD plak setiap hari rasa mcm PD nk membesar je...kian padat.. .best laa kan sbb sweet ni jenis PD comey je....heheheh....tp lom tukar size bra lagi....cuma cup B ku itu semakin membuak.. ...hopefully....kian hari....kesan positif MB ni kian bertambah pada diri sweet ni....i'll come back to you sis Lana, for that positive effect of MB.....tungguuuuuuuuuu!!!!!!!!
Share this article :

+ comments + 1 comments

January 30, 2012 at 5:53 PM

kak...saya nk order maajun

Post a Comment

 
Copyright © 2011. Kzanah Bonda - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by KzanahBonda
Proudly powered by Blogger